View Viisaampi Marketing portfolio in Pinterest.

 

Internet Explorer 6–8 ei tue kaikkia sivuston ominaisuuksia. Selainpäivitys myös tietoturvasyistä suositeltava!

 

Mitä saat?

Muutama syy yhteistyökumppaniksi ryhtymiseen

Yhteistyöverkosto on yritykselleni erittäin tärkeä, joten pyrin tekemään yhteistyön kumppaneilleni mahdollisimman mieluisaksi. Tässä muutamia syitä tehdä kanssani töitä:

  • Yleisestä alan käytännöstä poiketen en koskaan lisää laskutukseesi ”piilokatteita”, vaan läpilaskutan kaikki yhteistyökumppaneideni laskut sellaisenaan. Jopa 100–200-prosenttisia katteita perustellaan usein asiakashankinnan ja vastuuroolin riskeillä. Tämä pitää toki paikkansa, mutta Viisaampi markkinointi valitsee ”ilmaisen rahan” sijasta vastineeksi mielummin mahdollisuuden työskennellä parhaiden ja motivoituneimpien kumppaneiden kanssa.
  • Esittelen yhteistyökumppanini aina asiakkaalleni, enkä suhtaudu mustasukkaisesti, jos he kokevat hyötyvänsä jatkossa myös kahdenkeskisistä yhteistyöhankkeista. Näin ollen yhteistyökumppanuus voi merkitä sinulle myös uusia, omia asiakkaita – kunhan teet työsi moitteettomasti!
  • Yhteistyökumppaninani olet mukana hahmottelemassa markkinointialan vielä muodostumassa olevia uusia yritysvastuustandardeja. Kaikki merkit viittaavat siihen, että nämä asiat hallitseville tekijöille on jatkossa yhä enemmän kysyntää.
  • Asiakkaani ja hankkeeni ovat erittäin mielenkiintoisia – voit päästä toteuttamaan esimerkiksi vaikuttavia yhteiskunnallisia kampanjoita.
  • Tilaaja-rooli ei ole minulle mikään syy kohdella tuottajiani huonosti. Uskon, että ystävällisyydellä, rehellisyydellä ja kannustamisella saa aikaan huomattavasti parempia tuloksia kuin uhkailemalla ja rähisemällä.

Lue yhteistyön edellytyksistä ja katso ohjeet yhteistyökumppaniksi hakuun!