View Viisaampi Marketing portfolio in Pinterest.

 

Internet Explorer 6–8 ei tue kaikkia sivuston ominaisuuksia. Selainpäivitys myös tietoturvasyistä suositeltava!

 

Mitä vaaditaan?

Asiakkaani ansaitsevat vain parasta

Kuten ehkä jo luit Mitä saat?-sivulta, Viisaampi markkinointi tarjoaa yhteistyö­kumppanuudesta varsin mukavia etuja. Vaatimuksiakin tietysti on:

  • Korkea laatu, luonnollisesti. Osaamisalueesi ei tarvitse kattaa kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta sen, mitä teet, osaat erinomaisesti.
  • Muuten tasaveroisista kumppaneista suosin ympäristö- ja yhteiskunta­vastuuseen aidommin sitoutunutta. Vihjeitä siitä, mitä se käytännössä tarkoittaa, voit lukea Toimintatavat-sivulta.
  • Sitoutuminen työn loppuunsaattamiseen. Viisaampi markkinointi ei sanele freelance- tai yritys­yhteistyö­kumppaneidensa muita hankkeita ja asiakkuuksia, mutta niistä töistä, joihin lähdet mukaan, Viisaampi markkinointi vastaa kuin omastaan, ja sen mukaista toimitus­varmuutta edellytän siis myös sinulta.
  • Osaamisesi voi olla mitä tahansa, minkä voi kuvitella olevan hyödyksi markkinoinnissa tai organisaatio­viestinnässä. Käytännössä tyypillisimmät tarpeet liittyvät www-tuotantoihin eri sisällönhallinta­järjestelmillä, teksti­suunnitteluun, valo­kuvaukseen, video­tuotantoon tai konkreettisiin markkinointi­materiaalien tuotantotöihin. Epätyypillistä osaamistaankin kannattaa silti ehdottaa!
  • Toimintasi yritysmuoto ei vaikuta yhteistyöhömme, eikä ”free-verokortillakaan” työskentely ole ongelma.

Jos luettelo ei säikäyttänyt sinua tiehesi, katso ohjeet yhteistyö­kumppaniksi hakuun!