View Viisaampi Marketing portfolio in Pinterest.

 

Internet Explorer 6–8 ei tue kaikkia sivuston ominaisuuksia. Selainpäivitys myös tietoturvasyistä suositeltava!

 

Ajankohtaista

Viisaampi blogi, uutiset, tiedotteet

Vasta perustettu yksityis­yritys lupaa haastaa markki­nointi­alan

1.9.2013 – , Tiedotteet, ei kommentteja

Vasta aloittanut Viisaampi markkinointi on ilmoittanut esittävänsä Suomen 100 merkittävimmälle markkinoinnin vaikuttajalle haasteen, jolla "tullaan erottamaan jyvät akanoista". Yrityksen internet-sivustolla viisaampi.fi julkaistu tiedote ei vielä kerro, mikä haasteen sisältö tulee olemaan tai keitä sadan haastettavan joukkoon kuuluu. Nämä tiedot luvataan kuitenkin julkistaa 15. syyskuuta.

Viisaampi markkinointi, mediatiedote. Julkaisuvapaa 1.9.2013.

Sosiaalisessa mediassa yrityksen perustaja Samuli Viitasaari kertoo yrityksensä erityisosaamisalueiden olevan ympäristö- ja yhteiskuntavastuullinen markkinointi, viestintä ja visuaalinen suunnittelu. Se, liittyykö haaste näihin osaamisalueisiin, jää nähtäväksi.


Viisaampi markkinointi on ympäristö- ja yhteiskuntavastuuseen kaikissa toiminnoissaan sitoutunut oululainen markkinoinnin, viestinnän ja visuaalisen ilmeen suunnittelu­toimisto. Käytännössä ympäristö- ja yhteiskunta­vastuu ilmenee muun muassa mahdollisimman läpinäkyvässä liiketoiminnassa, yhteistyö­kumppaneiden ja asiakas­kunnan profiilissa, suunniteltavien markkinointi­materiaalien media- ja tuotanto­valinnoissa, yrityksen fyysisen toiminta­ympäristön ratkaisuissa ja viestinnän sisällöissä.

Viisaampi markkinointi palvelee asiakkaita niin Oulussa, Helsingissä kuin valta­kunnallisestikin.

Yrityksen perustaja Samuli Viitasaarella on 8 vuoden työkokemus muun muassa graafisen suunnittelun, web- ja käyttöliittymä­suunnittelun, teksti­suunnittelun, tuotteistamisen, projektin­hallinnan ja markkinointi­konsultoinnin aloilta. Freelance-työt mukaanlukien Samulille on kertynyt työkokemusta 13 vuoden ajalta.

Facebook: www.facebook.com/viisaampimarkkinointi
LinkedIn: www.linkedin.com/company/viisaampi-markkinointi
Twitter: twitter.com/viisaampi/
Pinterest: pinterest.com/viisaampi/

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Samuli Viitasaari
puh. 045 117 5544
sähköposti samuli@viisaampi.fi

Ota kantaa

Kiitos!