View Viisaampi Marketing portfolio in Pinterest.

 

Internet Explorer 6–8 ei tue kaikkia sivuston ominaisuuksia. Selainpäivitys myös tietoturvasyistä suositeltava!

 

Kitsilano

Web-suun­nittelu

www.kitsilano.fi

Pohdimme yhdessä Kitsilano Oy:n kanssa, mikä on tulevan sivuston tärkein tavoite, ja totesimme sen olevan yhteyden­otto liike­toimintansa kehittämistä kaipaavalta pk-yrityksen vastuu­henkilöltä. Tämän tavoitteen mukaiseksi sivusto on myös rakennettu.

Liike­toimintansa uudistamista pohtiva yritys­johtaja käy netti­selaimen äärellä läpi karkeasti ottaen kolme vaihetta: tarvettaan vastaavien palveluiden etsiminen, palvelun laadun arvioiminen ja yhteydenotto.

Kiteytimme siis sivuston viestin kolmeen yleisimpään tilanteeseen, joissa Kitsilano auttaa asiakkaitaan, ja nostimme ne etusivun huomio­spotteihin. Tärkeät avain­sanat toistuvat myös muualla sivu­hierarkian huomio­kohdissa.

Palvelu­kuvaukset, suositukset ja yrittäjän työ­kokemuksen kuvaus helpottavat palvelun laadun arviointia, samoin kuin näyttävä, viimeistelty ja hyvin toimiva www-sivusto itsekin. Nykystandardin mukaisesti sivusto on tietenkin responsiivinen, eli selain­laitteen näyttö­kokoon auto­maattisesti mukautuva, ja näin ollen myös jatkuvasti kasvavaa mobiili­netin käyttäjä­kuntaa mahdol­lisimman hyvin palveleva.

Myös yhteydenotto on tehty mahdol­lisimman helpoksi nostamalla yhteys­tiedot omalta sivultaan myös oikealla palstalla toistuvaksi vakioelementiksi. Näin viimeistellään katkeamaton ja loppu­käyttäjälle vaivaton ketju lähtötilanteesta yhteiseen tavoitteeseen.

www.kitsilano.fi

Muita töitä

Lisää kategoriasta Web-suun­nittelu