View Viisaampi Marketing portfolio in Pinterest.

 

Internet Explorer 6–8 ei tue kaikkia sivuston ominaisuuksia. Selainpäivitys myös tietoturvasyistä suositeltava!

 

Verkkosivustojen suunnittelu

Kaikki palvelut Digitaaliset tuotteet

Jostain World Wide Webin alkuajoilta on jäänyt elämään sanonta: ”www-sivut ovat kuin yrityksen käyntikortti” – yhtä epäonnistunutta vertausta näkee harvoin. Jos tyydyt tavoittelemaan verkkosivustoa, joka käyntikortin tapaan lähinnä välittää yhteystietosi ja luo sinusta hieman ensivaikutelmaa, hukkaat todennäköisesti suurimman osan verkon potentiaalista edistää tavoitteitasi.

Viisaampi markkinointi suosittelee verkkosivuston suunnitteluun tapaa, jossa kirjataan ensin toivottujen sivustosi käyttäjien olennaisimmat tarpeet, sitten omat tavoitteesi heidän suhteensa, ja lopulta keinot, joilla nämä kaksi yhdistetään.

Tällä tavoin käytettävissäsi on muistilista, jonka avulla sinun on helpompi laatia sivustollesi tavoitteidesi mukaisia ”reittejä” oletetuista lähtötilanteista kohti toivottua toimintaa. Näin sivustosi ei ole pelkkä luettelo asioista, joita sinä haluat kertoa, vaan väline yhteisten tavoitteidesi toteuttamiseen.

Viisaampi markkinointi auttaa verkkosivustosi suunnittelemisessa, tarvitsit sitten vain ulkoasun ja käyttöliittymän suunnittelua tai apua sivustosi tarkoituksen kiteyttämisestä sisällön tavoitteelliseen jäsentämiseen.

Sivustosi teknisestä vaativuudesta riippuen Viisaampi markkinointi toteuttaa sen julkaistuksi tuotteeksi asti joko itsenäisesti tai www-tuotantoon keskittyneiden kumppaneidensa avulla.

Katso: Kaikki palvelut, Palvelut kategoriasta Digitaaliset tuotteet

Kiinnostuitko? Soita 045 117 5544 tai lähetä sähköpostia samuli@viisaampi.fi