View Viisaampi Marketing portfolio in Pinterest.

 

Internet Explorer 6–8 ei tue kaikkia sivuston ominaisuuksia. Selainpäivitys myös tietoturvasyistä suositeltava!

 

Opastejärjestelmät

Kaikki palvelut Markkinointi

Eksyminen yrityksesi tai järjestösi rakennuksessa tai matkalla sinne kiukuttaa ja nolottaa asiakastasi – ja se taas ei varmasti tee tehtävääsi yhtään helpommaksi. Ja jos kärsit niinkin positiivisesta ongelmasta kuin jonoiksi asti muodostuvista asiakkaista, voivat asianmukaiset opasteet auttaa purkamaan ruuhkia ja joskus jopa tehdä muuten välttämättömän remontin tarpeettomaksi.

Opastejärjestelmä voi olla mitä tahansa juuri oikein sijoitetusta tulosteesta kattavaan ulko- ja sisäkyltit, taulut, infonäytöt sekä lattia- ja seinämerkinnät käsittävään kokonaisuuteen. Laajimmillaan sen suunnittelu edellyttää monipuolista ymmärrystä muun muassa ihmisten käyttäytymisestä ja käyttökokemuksen muodostumisesta, arkkitehtuurista, viestinnästä, materiaalien teknisistä ominaisuuksista ja organisaatiosi visuaalisesta ilmeestä.

Viisaampi markkinointi suunnittelee tiloihisi johdattavat ja niiden sisällä liikkumista helpottavat, organisaatiosi näköiset opastejärjestelmät ja asennuttaa ne yhteistyökumppaneidensa avulla käyttövalmiiksi.

Katso: Kaikki palvelut, Palvelut kategoriasta Markkinointi

Kiinnostuitko? Soita 045 117 5544 tai lähetä sähköpostia samuli@viisaampi.fi