View Viisaampi Marketing portfolio in Pinterest.

 

Internet Explorer 6–8 ei tue kaikkia sivuston ominaisuuksia. Selainpäivitys myös tietoturvasyistä suositeltava!

 

Esitteet

Kaikki palvelut Painotuotteet

Esite on yksi perinteisimmistä yritysviestinän välineistä, ja edelleen voimissaan. Tarvittiin viestisi välittämiseen sitten yksi sivu tai kokonainen opus, esitteen perusfunktio on aina sama: antaa yleisöllesi aikaa tutustua perusteluihisi kaikessa rauhassa ja vakuuttua toivomasi toiminnan mielekkyydestä.

Viisaampi markkinointi suunnittelee sinulle näyttävät ja organisaatiosi ilmeen mukaiset esitteet ja auttaa tarvittaessa myös esitteen viestin kiteyttämisessä, sisällön jäsentelyssä ja tekstin kieliasun ja tyylin viimeistelyssä. Yhteistyökumppaneidensa avulla Viisaampi markkinointi tarjoaa myös kattavaa tekstisisältöjen suunnittelua yhdessä pohdittujen tavoitteiden ja antamiesi faktojen perusteella.

Viisaampi markkinointi auttaa sinua myös valitsemaan aina ympäristöystävällisimmät ja viestisi välittymisen kannalta toimivimmat painomateriaalit ja -tekniikat. On myös hyvä muistaa, että joissain tapauksissa tavoitteesi voivat täyttyä yhtä hyvin tai paremmin kokonaan paperittoman julkaisun avulla.

Katso: Kaikki palvelut, Palvelut kategoriasta Painotuotteet

Kiinnostuitko? Soita 045 117 5544 tai lähetä sähköpostia samuli@viisaampi.fi