View Viisaampi Marketing portfolio in Pinterest.

 

Internet Explorer 6–8 ei tue kaikkia sivuston ominaisuuksia. Selainpäivitys myös tietoturvasyistä suositeltava!

 

Ajankohtaista

Viisaampi blogi, uutiset, tiedotteet

Oululais­yrittäjälle merkittävä sovellus­kilpailuvoitto

3.9.2013 – , Tiedotteet, ei kommentteja

Oululainen markkinointiyrittäjä Samuli Viitasaari on voittanut Sitran järjestämän Gesundheit 2013 -sovelluskilpailun ideasarjan pääpalkinnon. Tieto julkistettiin tänään Finlandia-talolla Helsingissä pidetyssä Terveydenhuollon tulevaisuus -tilaisuudessa.

Julkaisuvapaa 3.9.2013 klo 18.00

Gesundheit 2013 on mobiili­pelien ja -sovellusten kehitys­kilpailu, jonka tarkoituksena on löytää uusia, innovatiivisia tapoja innostaa suomalaiset terveellisten ruokailu­tottumusten ja elintapojen piiriin. Viitasaaren pelikonsepti, Ravintoguru, asettaa pelaajan ravinto­neuvojan rooliin tehtävänään laatia päivän ateria­kokonaisuus aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan. Tehtävät vaikeutuvat pelin edetessä asiakkaiden vaatimustason kasvaessa.

Palkinnoksi Viitasaari saa 15000 euroa sekä matkan Yhdysvaltoihin Health 2.0 -konferenssiin. Voitosta hieman häkeltynyt Viitasaari kiittää kunniasta ja toteaa palkinnon osuvan erittäin sopivaan ajan­kohtaan. Hän on nimittäin juuri perustanut ympäristö- ja yhteiskunta­vastuulliseen viestintään painottuvan yrityksen Viisaampi markkinointi, joten ainut­laatuinen verkostoitumis­mahdollisuus on Viitasaarelle melkoinen onnen­potku. Lisäksi palkinto­summa tuo terve­tullutta lisäturvaa haastavaan liike­toiminnan käynnistämis­vaiheeseen.


Sitra on julkis­oikeudellinen rahasto, joka rakentaa huomisen menestyvää, kestävää ja hyvin­voivaa Suomea. Riippumattomana toimijana Sitralla on mahdollisuus tarttua nopeasti yhteis­kunnan kannalta keskeisiin kysymyksiin. Sitra tuottaa tietoa, kehittää uusia toiminta­malleja ja kokeilee niitä käytännössä. Sitra myös kokoaa rajat ylittäviä verkostoja sekä kehittää ja rahoittaa liiketoimintaa.

Sitra perustettiin Suomen Pankin yhteyteen 1967 Suomen itsenäisyyden 50-vuotis­juhlan kunniaksi. Rahaston tehtäväksi annettiin Suomen vakaan ja tasa­painoisen kehityksen, talouden kasvun sekä Suomen kansain­välisen kilpailu­kyvyn ja yhteistyön edistäminen. Sitra siirtyi eduskunnan alaiseksi itsenäiseksi rahastoksi vuonna 1991.

www.sitra.fi


Viisaampi markkinointi on 1.9.2013 perustettu oululainen ympäristö- ja yhteiskunta­vastuullinen markkinoinnin, viestinnän ja visuaalisen suunnittelun toimisto. Yrityksen arvot ohjaavat sen päivittäistä päätöksentekoa hyvin konkreettisesti media­valinnoista suunniteltujen viestien sisältöön ja läpinäkyvästä liike­toiminnasta toimistotilan kalusteisiin ja tarjoiluihin.

Yrityksen perustaja Samuli Viitasaarella on yli 8 vuoden työkokemus oululaisen markkinoinnin parissa.

Lisä­tiedot ja haastattelu­pyynnöt:
Samuli Viitasaari
samuli@viisaampi.fi
045 117 5544

Ota kantaa

Kiitos!