Ehdot ja rekisteriseloste

Fairphone-kilpailu ja vapaaehtoinen uutiskirjetilaus

Kilpailun ehdot

Fairphone-kilpailun järjestää mainostoimisto Viisaampi markkinointi. Kilpailuaika on 11.4.–29.5.2014. Jokainen kilpailujakson aikana tietonsa jättänyt osallistuu arvontaan, jonka palkintona on noin 350 euron arvoinen First Edition Fairphone latureineen. Viisaampi markkinointi maksaa voitosta arpajaisveron. Arvonta suoritetaan 30.5. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin.

Yhteystietojasi käytetään vain arvonnan tulosten ilmoittamiseen, ellet tilaa samalla uutiskirjettä. Antamalla vapaaehtoisen perustelusi suostut samalla perustelusi julkaisemiseen kilpailua koskevassa uutisoinnissa etunimelläsi varustettuna. Jos voitat, koko nimesi julkaistaan ja vastauksesi mahdollisine perusteluineen voidaan julkaista.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Viisaampi markkinointi

Tapsitie 6
90620 Oulu
Puhelin 045 117 5544
Sähköposti samuli@viisaampi.fi

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Samuli Viitasaari

Tapsitie 6
90620 Oulu
Puhelin 045 117 5544
Sähköposti samuli@viisaampi.fi

3. Rekisterin nimi

Postituslistarekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Sähköpostikirjeiden lähettäminen postituslistalle rekisteröityneille henkilöille. Fairphone-kilpailuun osallistuneille lähetetään voittajan selvittyä vain yksi sähköposti, jossa kerrotaan kilpailun tulokset. Viisaampi uutiskirjeen erikseen tilanneet saavat lisäksi uutiskirjeen sähköpostiinsa säännöllisesti. Tietojen tallennus on ulkoistettu MailChimp-uutiskirjepalveluun.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan henkilön antama sähköpostiosoite, henkilön etu- ja sukunimi, katuosoite, postinumero ja -toimipaikka, tieto halukkuudesta uutiskirjeen tilaamiseen sekä hänen antamansa kilpailuvastaus ja mahdollinen perustelu kilpailuvastaukselle.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröidyt ovat ilmoittaneet itse tietonsa kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei tietoluovutuksia.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

  • A. Manuaalinen aineisto
    Ei manuaalista aineistoa.
  • B. ATK:lle talletetut tiedot
    Rekisterin tiedot tallentuvat palvelun järjestelmätoimittajan MailChimp tarjoamalle suojatulle verkkopalvelimelle. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.