View Viisaampi Marketing portfolio in Pinterest.

 

Internet Explorer 6–8 ei tue kaikkia sivuston ominaisuuksia. Selainpäivitys myös tietoturvasyistä suositeltava!

 

Ajankohtaista

Viisaampi blogi, uutiset, tiedotteet

7 Fells Hostel hyödynsi ilmaisen markkinointiavun

25.6.2014 – , Uutiset, ei kommentteja

Viisaampi markkinointi auttoi loppukesästä Ylläksen kupeessa Äkäslompolossa majoitustoiminnan aloittavaa 7 Fells Hostelia markkinointisuunnitelman hahmottelussa.

Neuvottelussa käytiin aluksi läpi tulevan hostellin olennaisimmat kohderyhmät, tyypillisen toimintavuoden kierto sesonkivaihteluineen sekä käytettävissä olevat markkinointikanavat.

Samalla pohdittiin yhtä pääkohderyhmää edustavan esimerkkiasiakkaan päätöksentekoprosessia matkakohteen valinnasta majoituspaikan päättämiseen, ja mietittiin missä kanavissa näkymällä ja millaisin argumentein voitaisiin kustannustehokkaimmin vakuuttaa  7 Fells Hostelin (ent. Hostel Aurora) sopivan tämän tarpeisiin parhaiten. Välineet muidenkin kohderyhmien vastaavaan analyysiin tuli esiteltyä samalla.

Osa hostellin perustaja Tinja Silvennoisen alustavista markkinointi-ideoista sai vahvistusta, osa sai rinnalleen vaihtoehtoisia toteutustapoja ja kanavia, ja löytyipä yrittäjän markkinointipalettiin myös kokonaan uusia, tavoittavuudeltaan ja kustannustehokkuudeltaan erinomaisia markkinointikeinoja ja -kanavia.

Istunnon seurauksena 7 Fells Hostelin keinovalikoima markkinoinnin suhteen on kattavampi, alustavia ideoita syntyi jatkokehitettäväksi ja hyödynnettäväksi, ja hostelliyrittäjän yleinen varmuus tulevien markkinointihaasteiden kohtaamiseen kasvoi. Silvennoinen on vapaa hyödyntämään ideoita haluamallaan tavalla ja mieleistensä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Viisaampi markkinointi tarjosi edellä kuvaillun kaltaisia markkinointineuvotteluja aiemmin ilmaiseksi. Katso nykyinen hinnasto.